Audiologie - Hoorapparaten

Audiologie - Hoorapparaten

In onze maatschappij is communicatie van uiterst belang.
Goede communicatieve vaardigheden – goed horen - zijn belangrijke voorwaarden voor een betere levenskwaliteit. Audiologie helpt u daarbij. Als onafhankelijk hoorcentrum bieden wij u graag aan:
  • gratis informatie omtrent communicatie en horen (hoortoestellen en communicatiehulpmiddelen)
  • gratis gehoortest
  • gratis proef met hoorapparaten zonder enige aankoopverplichting
  • informatie over gehoorbescherming
  • informatie over hoorhulpmiddelen
  • batterijen en onderhoudsproducten
Beter horen is meer dan een hoorapparaat.
Ons centrum adviseert daarom in alle onafhankelijkheid het beste toestel, met het juiste budget.
Door de digitale technologie zijn hoortoestellen tegenwoordig kleiner, lichter en effectiever dan ooit tevoren. Wat uw interesses ook zijn - sport, muziek, lezen, uitgaan - wij hebben altijd een hoortoestel beschikbaar waarmee u in uw dagelijks leven beter kunt horen. Omdat er verschillende soorten en gradaties van gehoorverlies bestaan, bestaan er ook diverse hoorapparaten die inspelen op de verschillende behoeftes.
De aanpassing van een hoortoestel wordt uitgevoerd in verschillende stappen. In de loop van dit individuele proces wordt het toestel op maat gemaakt naar uw gehoorverlies, de vorm van uw oor en uw luistergewoontes. Hierdoor wordt het toestel optimaal aan uw behoeftes aangepast, en kunt u volkomen tevreden zijn met het resultaat.
We hebben in elke prijsklasse hoortoestellen, die voorzien zijn van de meest recente technologie.
Slecht horen door blootstelling aan lawaai komt steeds vaker voor. Zowel op het werk, op school als in de vrije tijd kan u te maken krijgen met schadelijk lawaai. Of het nu gaat om een aanhoudend geluid zoals luide muziek, voertuigen of machines of een plotseling geluid (bijvoorbeeld vuurwerk, geweerschot), ons gehoor is erg gevoelig. We moeten er dan ook uiterst zorg voor dragen.
Wij bieden daarom voor elke situatie een geschikte gehoorbeschermer, waarbij de klankkwaliteit behouden blijft en de communicatie niet in het gedrang wordt gebracht.
Onze gehoorbescherming, vervaardigd in zacht materiaal, wordt volledig op maat gemaakt, omdat een goede pasvorm bepalend is voor het draagcomfort.
Een goede nachtrust is essentieel voor uw gezondheid. Vaak worden we toch wakker.
In uw eigen vertrouwde omgeving kan door lawaai, zoals snurken, straatgeluiden of burengerucht, uw nachtrust verstoord worden. Onze slaapdoppen op maat combineren het hoogste comfort met de beste bescherming. Alarmsignalen, zoals van wekkers en brandmelders, blijven wel hoorbaar. De unieke filters zorgen ervoor dat hinderlijke geluiden zo goed als wegvallen, zonder het oor volledig af te dichten. Ideaal om lekker te slapen in een luidruchtige omgeving.
De slaapdopjes worden vervaardigd uit een zeer zacht hypoallergeen siliconen materiaal en worden afgewerkt met een coating met anti- microbacteriële eigenschappen. De slaapdopjes zijn dun uitgewerkt in de oorschelp en zitten daardoor comfortabel tijdens het slapen.
Zwemmen is leuk, sportief en gezond.
Voor heel wat mensen heeft het water, dat in de gehoorgang binnendringt, zeer nare gevolgen, bijvoorbeeld jeuk, irritatie of oorontsteking. Dit is prima te voorkomen met op maatgemaakte zwemdopjes. De zwemdopjes worden vervaardigd uit een hypoallergeen siliconen materiaal en worden afgewerkt met een coating met anti- microbacteriële eigenschappen.
De zwemdopjes zijn te verkijgen in diverse kleuren en zijn floatable (op het water drijvend). Door nauwkeurig maatwerk is de pasvom optimaal en sluit het zwemdopje de gehoorgang volledig af tegen indringend water of andere verontreinigingen.